FAQ

GREVE STAFETTEN 

FAQ

-

De oftest stillede spørgsmål


BEHØVER JEG LØBE ELLER GÅ MEGET HURTIGT FOR AT DELTAGE?

Overhovedet ikke! Det vigtigste er at du har det sjovt. Greve Stafetten handler om at have en hyggelig og sjov dag med dine venner, kollegaer eller din familie. Du kan løbe eller gå i det tempo der passer dig!HVAD FÅR JEG MED I BILLETTEN?

Ud over årets sjoveste motionsdag lokalt i Greve, så afhænger det af hvilken billet du har købt i forhold til mad og drikkelse. En helt væsentlig ting i forhold til Greve Stafetten, er at et evt. overskud går til at støtte det frivillige foreningsliv i Greve Kommune. Så udover du får mulighed for bevæge dig sammen med andre, så støtter du også samtidigt foreningslivet. Det kalder vi en win-win situation for alle! JEG HAR ET SPØRGSMÅL ANGÅENDE MIT BILLETKØB, HVEM SKAL JEG KONTAKTE?

Du kontakter IFS, klik HERER GREVE STAFETTEM NON-PROFIT?

Ja, Greve Stafetten er non-profit. Der er naturligvis nogle udgifter til administration og tilmeldingssystem mv. Men et evt. overskud vil gå til at støtte det frivillige foreningsliv i Greve Kommune. MÅ JEG MEDBRINGE MIN HUND?

Nej. Hunde er desværre ikke tilladt til Greve Stafetten. Det skyldes at der kommer mange der går og løber.ER DER NOGEN ALDERSGRÆNSE FOR AT DELTAGE?

Der er ingen aldersgrænse. Du skal blot kunne gennemfører løberuten på 5 km. eller  gå-ruten 4,5 km.BLIVER DER TAGET TID?

Ja, vi samarbejder Sportstiming og derfor vil alle deltager kunne se deres tid - hvis de tør!HENTER MAN SIT STARTKIT FØR EVENTET?

Hvis du har bestilt løbetrøjer mm. så kontakter vi dig i forhold til detaljerne og afhentning mv.KAN MAN FÅ REFUNDERET SIN BILLET?

Du kan ikke få refunderet din billet. Men hvis du bliver forhindret, er du velkommen til at give billeten videre til en ven, så dit stafethold er de 3 personer man skal være.HVAD HVIS JEG HAR ET SPØRGSMÅL, SOM IKKE ER BESVARET HER?

Hvis du ikke har fundet svar på dine spørgsmål her, så kontakt os, klik HER og så svarer vi dig hurtigst muligt.EFTER GREVE STAFETTEN?

Du har lige gennemført det bedste Stafetløb i dit liv. Tillykke! Du fortjener det bedste. Derfor er der spisning og musik, og du blot skal nyde det!KAN JEG GÅ I BAD EFTER GREVE STAFETTEN?

Ja, du kan gå i bad ved Greve Idræts- og Fritidscenter.HVAD MED BIl OG TRANSPORT TIL GREVE STAFETTEN?

Parkeringsmulighederne ved Greve Idræts- og Fritidscenter er meget begrænset. Vi anbefaler derfor at man cykler eller går til eventen. Alternativt kan vi pege på P-pladsen ved Greve Rådhus. Derudover er der ikke langt fra Greve Station til Greve Idræts- og Fritidscenter.